Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Hoppeløp

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å sette kryss i kalenderen er den ene måten å være sikker på at tiden går. Den andre måten er å sette seg under slaguret i stua og følge med på hver gang storeviseren flytter seg, noe den gjør en gang i minutter

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men han hadde arbeidet sitt og arbeidet var det viktigste, arbeidet var det helligste, arbeidet oppfylte ham og frigjorde ham og han hadde lovet seg selv en gang for lenge siden at selv om han var en drittsekk, skulle han være den beste på sitt felt og det var han nå. isak Lövenstad var den beste på sitt felt. Han lyste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hver sommer mellom 1972 og 1979 reiste Erika alene med fly fra Norge til Sverige slik at Elisabet skulle få hvile hodet sitt og strekke ut nervene som hadde krøllet seg hele vinteren og hele våren.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

-La oss si, fortsatte hun, -at jeg for eksempel skulle få ti av Sundt, la oss si at Sundt skyldte meg ti, da ville han på et blunk forvandle ti til fire uten at jeg skjønte hvordan, men om Sundt skulle få ti av meg, da ville han uten problemer argumentere for at ti egentlig var seksten og han ville uten problemer ta seksten fra meg, og da ville det ikke nytte å si at Nå gir jeg mine siste seksten, vi ble enige om ti, men her får du mine siste seksten- for da var det plutselig JEG som var den gjerrige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannTorill RevheimReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtHarald KChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete Gjessing