Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Som Jonathan den kvelden: De bombet alt, og jeg satt der i et hjørne med et uttrykk- ja, hva slags uttrykk kan du ha om du vet at du kanskje hvert øyeblikk kan dø? - og Jonathan måler meg med blikket og sier:" Dette er ikke et sted for kvinner." Hva svarer du egentlig en sånn fyr? "Idiot: Dette er ikke et sted for noen."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På et tidspunkt begynte også bombene igjen, og da løp vi under en trapp, der det ikke var så mye som en cm til overs. En mann som så fjernsynskameraet sa til meg:"Ditt liv er viktigere enn mitt", og overlot plassen til meg. Han gikk ut. Til bombekasterne, til tankskytset, til helikoptrene, til alt.. Han overlot plassen til meg og sa:"Så verden skal få vite"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gjennomsnittet på Shifa sykehuset i dag har ligget på en død hvert tredje minutt og trettisjuende sekund.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TheaG LReidun SvensliNikkaDaffy EnglundBerit RSigrid Blytt TøsdalRolf IngemundsenPiippokattaMarie HolterEvaHanne Kvernmo RyeJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87ritaolineCamilla