Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Presten Gud eksisterer! Det er skremmande! Høyr her! (les) "Etter som studiane mine har gått framover, har eg kome fram til den konklusjonen av at mangelen på jamvekt i sinnstilstandane er normen, og dermed det vanlege, medan den perfekte jamvekta er eit særs uvanleg unntak og dermed eit avvik. Som konsekvens vil eg derfor sleppe ut alle som eg feilaktig har fått innlagt på Casa Verde. Vidare, som fylgje av den same konklusjonen, ber eg innstendig om at dei asvarlege borgarane av byen legg meg inn på det omtalte mentalsjukehuset." Signert Simão Bacamarte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Talar (kviskrande, men med tydeleg uttale) Borgarar av Itaguahy, vi er ikkje kakerlakkar! Kvifor gøymer vi oss? Kvifor held vi oss i avkrokane av vår eigen by?

Ivrig applaus, men knapt høyrbar

Ei røyst Død over Bacamarte!

Unisont Død over Bacamarte!

Dørklokka. Panikk. Ein gamling kjem inn, det er skomakaren

Dei øvrige (kryp fram frå gøymestadane, roper varsamt) -- Godt sagt! -- Veldig bra! -- Nettopp -- Vi er ikkje kakerlakkar! -- Vi er ikkje kakerlakkar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibeke