Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Hvem var det som lot seg opphisse av smilende kvinner?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva har vi mest bruk for? Vann eller diamanter?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Vet du forresten hva som er forskjellen på smør og margarin?" Spurte han. "Smør er laget av kumelk, og margarin er laget av fett. Fett fra døde dyr."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noen underlige lover dere har i dette landet. Det er så en får lyst til å slå seg på politikken noen ganger. Rydde opp i kaoset.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men vennligheten som omfattet oss der vi satt, bare vi, vekket også en angst, en jeg ikke hadde kjent før, som om den hadde sin tilmålte tid og at vi for hvert minutt satt der, lot oss omfatte av den, brukte av den resterende tiden. Jeg ville kaste meg rundt og løpe ut av huset, spare så mye som mulig av den til neste gang vi skulle møtes.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tenk om vi glemte alt, med én gang det var over. Det ville være det beste. Med én gang noe var skjedd, så glemte vi det. Tenk om hukommelsen vår bare hadde hatt plass til de siste to eller tre timene. Tenk så godt det ville ha vært. Tenk så glade vi ville ha vært da. Og om det skjedde noe vondt, så ville det bare vare i et par timer, så var det over.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så skyggen hennes i dørsprekken. Jeg prøvde å forestille meg det, hvordan Anne-Sofie ville ha reagert dersom det hadde skjedd noe med meg, om jeg hadde kommet ut for en ulykke og blitt alvorlig skadet, om jeg plutselig lå der og svevet mellom liv og død, hva redselen ville ha gjort med henne, hvorvidt engstelsen ville ha fått henne til å bli seg selv igjen, om den ville ha blitt stukket så dypt i henne, redselen for å miste meg, at den ville ha klart å dra opp henne noe av hennes gamle jeg?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er bare de fattige, det, som tror de rike er ulykkelige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hodet hennes så underlig ut på den digre hvite puten, som en tørket frukt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvorfor er det alltid sånn? Hvorfor går det ikke an å være ett sted, uten å måtte tenke på noe som er et annet sted?

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitIngunn SHarald KLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadHilde H HelsethBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteBerit RIngunn Øvrebø