Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Jeg sier det ikke høyt, for noen ganger tror man at man har gjort noe bare man har sagt det til noen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er så overbevist om at min egen vilje, min egen kjærlighet, min egen kropp kan redde barnet. Som om kjærlighet er den eneste styrken med kraft nok til å stole på. Som om det har hjulpet noen gang. Kjærlighet kan ikke redde alle de soldatene som blir drept i kamp. Det reddet dem ikke ved Agincourt, det redder dem ikke i Afghanistan, i stedet strømmer det en evig elv av kjærlighet fra mødrene deres stadig videre uten at noen er der for å ta imot den, slik som lys strømmer ut i verdensrommet, det kommer aldri fram og aldri tilbake.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun snakker på en måte som minner om løvetannfnokk - ordene hennes flyter lett ut i den duftende luften i stuen hennes uten noen tilsynelatende hensikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken