Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Går man med flate sko og berører bakken med hele fotsålen, har man følelsen av å vite hva man gjør, av å være herre over sin egen skjebne. Med disse skoene med hæl, derimot, denne spisse tingesten som - hvor lav den enn er - begrenser din berøring med bakken kun til ett punkt, vet du ikke om det er i denne galaksen du befinner deg, eller i en annen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

(...) jeg bodde på den ene siden og fikk ikke lov til å dra over til den andre, ikke før muren falt, kunne jeg reise ut. Og jeg betraktet restene av muren og tenkte at den så solid nok ut til å ha kunnet vare i mange år til. Og så slo det meg nok en gang hvor uforståelig det var at de ikke lot folk passere fra den ene siden til den andre. De hadde talt oss opp, mumlet herr Mark, noe som fikk meg til å innse hva det handlet om: Hvis de skiftet side, ville de miste tellingen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana Wesserling