Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

Du kan ikke hindre verden i å forandre seg, men du kan påvirke hvilken retning du beveger deg i med hvordan du opptrer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi blir det vi dveler med.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Glede finnes alltid, den venter bare på å bli oppdaget.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi er her på jorda for en kort stund, vi opplever en enorm mengde bittersøte følelser, og så forsvinner vi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mindfulness - væremodusen - representerer en helt annen måte å kjenne verden på. Den setter deg i kontakt med sansene dine igjen, slik at du får intuitiv kunnskap om verden. Den hjelper deg til å "leve i øyeblikket" istedenfor å være fanget i fortiden eller engste deg for fremtiden. Den lindrer ditt slitne og overtenkende sinn, slik at det kan gå i gang med å forynge seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En av årsakene til at meditsjon kan være så effektiv til å blokkere smerte, er at den ikke bare virker ett sted i hjernen, men derimot reduserer smerte på flere bearbeidingsnivåer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvert øyeblikk er en ny sjanse.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie