Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste alle bøkene jeg kunne finne om Einstein, og da jeg virkelig hadde forstått hvor fantastisk strålende hans, E=mc"var, forundret jeg meg over hvordan han hadde kommet frem til den. Jeg lurte på om han virkelig hadde sett at en mann falt fra en bygning, eller om han bare hadde forestilt seg at det skjedde mens han satt på patentkontoret hvor han arbeidet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Suksess handler ikke om aldri å falle, men om å reise seg når det skjer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Verden skulle ha stanset, men den spant videre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Suksess her i livet handler ikke om hvor mange feilsteg vi mener vi har begått, men hvordan vi reagerer på de feilene vi gjør.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Så snart jeg hadde banket på døren, ble jeg bekymret for at jeg hadde dårlig ånde. Munnen var så tørr. Hvordan kunne jeg be om å gifte meg med henne når jeg hadde dårlig ånde?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva er bedre? Å tilgi og glemme, eller å forakte og huske?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Før du dømmer en person, må du forsøke å forestille deg hva du ville følt om du hadde vært utsatt for det samme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Grunnen til at folk hater, er frykt og uvitenhet. Hvis de bare kan bli kjent med dem de hater, og klarer å fokusere på det man har til felles, kan de bekjempe hatet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dyrene skrek og sparket og kjempet. Nå skjønte jeg hvorfor Baba og Albert Einstein var vegetarianere. Etter det vi så og hørte i slakteriet, var det ingen i familien som noensinne spiste kjøtt igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald K