Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Arkeologer graver i jord, teologer graver i ord.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det påstås at den bibelske Metusalem ble 969 år gammel. Amos Quecksilber ser ut til å være jevnaldrende. Det solsvidde ansiktet ligner pungen til en elefant. [....] Den halvhjertede tanngarden hans ser ut som en pianoakkord full av kryss og b-er, hvitt og svart og tomt om hverandre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Troen bor i menneskets hjerte og er bare din.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kan ikke definere et begrep som sjel, men alle de døde jeg har tatt farvel med, har ligget i sine kister som vitnesbyrd om forskjellen på kropp og sjel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Men det er fortsatt mange spørsmål om engler som de lærdes verker ikke besvarer Har de vinger? Og hvorfor? Har vingene fjær? Dun, dekkfjær, vingefjær og flyvefjær? Må de plukkes med jevne mellomrom? Sannsynligvis ikke Englene står vel utenfor naturlovene, i motsetning til grågås, myrsniper og gjerdesmett.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol Skipnes