Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

NATO er fortsatt tilhenger av den eiendommelige teorien at man for å få sin fiende i tale først skal skjære hodet av ham.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vi er så langt som tenkes kan, fra det bildet som i en uskjønn forening er blitt tegnet av politikere og medier av engasjementet i Afghanistan. Hvis vi har utgjort en forskjell, så er det til det verre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den danske forsvarssjefen Per Bartram har nektet å gjennomføre en samlet evaluering av den danske krigsinnsatsen, noe som også ville være vanskelig, da Danmark bare har vært et haleheng til den britiske bulldoggens hodeløse strategi. Og hvordan evaluerer man halens innsats når den sitter på en hund uten hode?

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Vi har verken vunnet denne krigen på slagmarken eller avsluttet den ved forhandlingsbordet. Vi bare toer våre hender og håper at det vil gå litt tid mellom avreisen vår fra landet og den uunngåelige katastrofen så ingen vil bebreide oss for noe.
- Vali Nasr, tidligere utenriksminister Hilary Clinton`s rådgiver. -

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme