Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Pusten ble rask og dyp, og han visste at hvis han ikke snart klarte å samle seg og puste roligere, ville han begynne å hyperventilere. Han kunne allerede kjenne at det prikket i hendene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

De få potteplantene han eide, hang over pottekantene og vitnet om at det i hvert fall var noen som hadde savnet ham, og som hadde merket at han hadde vært borte en stund. Det lå en haug med post og Dagens Nyheter på matten i entreen og mer enn halvparten av brevene var fra banken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Man skal ikke alltid vente til neste gang, for den gangen kommer kanskje aldri.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det som plaget ham mest, var egentlig ikke pakken, men at han het Peter Brolin, og at han aldri i sitt 39-årige liv, ikke engang i sin tidligste ungdom, overhodet hadde fantasert om å bli privatdetektiv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas