Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Resten av natten lå han på ryggen i sengen, med uutholdelig angst for at han aldri skulle få sove. [...] Da han endelig sovnet - tjue minutter før vekkeklokken ringte - drømte han at han ble lam fra livet og ned i en klemulykke som involverte en lastebil som fraktet en Soyuz-rakett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hun prøver å tenke på hva hun fremdeles har om dette mislykkes. Alt det som er bra. Å sitte en fredag kveld på verandaen, med en røyk og en kopp kaffe og høre "Where do you go to my lovely" med Peter Sarstedt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om hun kom til helvete og møtte denne kvartetten av tynne, unge menn med kreativ ansiktsbehåring, ville hun synes det var fortrøstningsfullt. Hun ville spurt dem hvor i helvete det var sminkesalg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit RBertyFarfalleAnne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBe