Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Det var igrunnen min kone som oppfordret meg til å begynne å skrive. Jeg svarte henne alltid med en eller annen morsomhet. Først da hun var borte, begynte jeg å lytte til det hun hadde sagt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men etter som det blir flere av oss på jorden, etter som vi trenger oss tettere sammen i byene, er ikke løsningen å bli mer forskjellige, å desperat forsøke å skille oss ut. Vi må istedet samle oss om det vi har tilfelles, vi må komme nærmere hverandre, vi må bli ett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hukommelsen min har blitt vesentlig bedre enn tidligere, nå som jeg er litt mindre selvopptatt, nå som jeg er blitt litt mer voksen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg nølte litt, men som det heter:Man har ikke mer moro enn man lager selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud