Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 20 sitater

Du er ikke nødvendigvis en egoist når du trener på å ta dine egne valg og lytte til dine egne behov. Det er likevel en forskjell på å være en egoist og en ansvarlig egoist - hvis vi ikke kan ivareta oss selv og våre egne behov og gi oss den kjærligheten vi trenger, hvordan kan vi da gi det til andre?.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Den som utfordrer seg selv, former sin egen vei.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Den modige snakker ikke om følelsen, men ut fra følelsen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kanskje kunne vi ha spart både pasienter og helsevesenet for mange unødige undersøkelser ved i større grad å akseptere pasientens erfaringer med egne symptomer og egen helse som gyldig medisinsk kunnskap på lik linje med andre undersøkelser. Det er pasientens forståelse og opplevelse av tilstanden som avgjør hvorvidt en biologisk tilstand innebærer en lidelse, altså ikke den biologiske tilstanden i seg selv. Legen må i tillegg til å forstå den biologiske tilstanden også sette seg inn i pasientens forståelse av tilstanden. Hvis pasientens forståelse av tilstanden, er det legens ansvar å søke å komme frem til en felles forståelse. Pasientens erfaringer, og ikke bare diagnose, bør også kunne være utslagsgivende for medisinske og trygdemessige rettigheter.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det er en kunst å vite når man skal slutte å lete etter årsaken og i stedet begynne å fokusere på hvordan man best mulig takler de smertene og symptomene som er der. Denne kunsten er en utfordring for både helsepersonell, trygdevesen og pasient.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den som aldri tør være plagsom, vil heller ikke skape forandring.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

For å kunne finne balansepunktet må man ha vært ute av balanse.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Det er gjerne idet man ønsker å trekke seg, at man virkelig kan ta store steg fremover

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Når det ytre hviler, kommer det indre i bevegelse

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ekte styrke kommer famlende

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva