Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

En desperat fisker hadde i fangstløs fortvilelse ført opp et rådyr på 28 kg, felt på riksveien. I kolonnen for fiskeutstyr, sto det pliktskyldigst notert at dyret var tatt med en blå Nissan.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ekstrautstyr som kan komme godt med i jakten på fiskeren: konjakk og grillpølser. En dame som drikker brunt brennevin og blir med innom bensinstasjonen for å ta en ostepølse på vei hjem,kan teoretisk sett også ville være med på fisketur til sommeren. Kjøp vanntette støvler med en gang. Det tar halve livet å gå dem inn, derfor må du begynne lenge før det første kysset. Forelsket kvinne i ulendt terreng med nye, vonde villmarksstøvler er et sørgelig skue.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I Enningdalselva ved Halden er det ikke engang lov å fiske med polaroidbriller. Det er litt vanskelig å se for seg hvordan det forbudet håndheves, men kanskje marsjerer det en sint optiker langs elvebredden og knuser brilleglassene på de som prøver seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken