Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det ble gravd ut ni gigantiske groper bak krematoriet. ved å plassere en overvektig mann ved siden av en kvinne eller et barn, sikret man seg en nådeløs frityrgryte av menneskefett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Frank-søstrene var knapt til å kjenner igjen etter at de hadde fått klipt av seg håret. De var mye mer snauklipt enn oss. Og de frøs så fælt. De blir svakere for hver dag som gikk. De gikk til gjerdet ved frileiren hver dag i håp om å få noe. Om de fikk en pakke kom de oppspilte tilbake, og satte seg ned og spiste med stor iver. Men man kunne se på dem at de var svært dårlig. Søstrene Frank var så utmagret. De så helt elendig ut. De hadde fått tyfus, de hadde de typiske uthulede ansiktene, kranier med hud. De frøs voldsomt... De ropte "Lukk døren! Lukk døren!" Stemmene ble svakere for hver dag som gikk. Du kunne faktisk se hvordan de var i ferd med å dø. Hvordan de sakte med sikkert visnet hen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein