Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Men som vår venn Nils pleide å si: Hva er vel 30 års mislykket ekteskap i et langt liv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg går inn på et toalett og låser døren, stiller meg foran vasken og nikker takknemlig til speilbildet. Utover at ansiktet er maskulint ustelt og håret av en varsom, nypult karakter, noe som for øvrig er misvisende, men profitabelt, er antrekket avslappet og valget av tekstil og farger uten videre eklatant.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Suzanne er Annas intellektuelle alibi. Fra samme strøk, men aldri en del av gjengen. Da Anna og venninnene begynte å drikke og suge pikk satt Suzanne hjemme og leste Jane Austen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg oppfordrer alle til å slutte å trene og begynne å dyrke angsten. Og det gjelder særlig dere, mine venner. Det er det eneste anstendige valget. Slik verden ser ut i dag er det umoralsk forkastelig å ha det for bra. Og være depressive er i grunnen blitt vår eneste mulighet til å vise solidaritet..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SVigdis VoldEli HagelundKirsten LundedgeofawordsiljehusmorHarald KTone SundlandFarfallePiippokattaLinnDemetergretemorGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliEster SSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaAnniken RøilHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreIreneleserLilleviAnitaNicolai Alexander Styve