Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 7 av 7 sitater

"Du burde slutte som etterforsker og begynne og skrive fantasy-romaner, Strike :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun er rett og slett en elendig mor. Ingen kontroll, ingen disiplin, hun ga dem alt de pekte på og nektet å se det som lå rett for nesen på henne. Jeg sier ikke at alt skyldes hennes mangler som mor - hvem vet hva slags gener de bar på?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ingen mening i en løgn hvis ikke sannheten ble opplevd som farlig.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

This might shock you, but not all the black people in London know each other.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Duffield sier han var hos langeren sin, forkledd som en ulv. Hva faen er det for slags alibi?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Begge var plettfrie og polerte, som om de var dukker i menneskestørrelse rett fra cellofanesken, tynne på den måten rike jenter er, nesten hofteløse i de trange jeansene sine, med solbrune fjes som hadde et voksaktig skinn, spesielt merkbart i pannen. Begge hadde lange, glinsende hårmanker med skill i midten og klippet så rett i kanten som om frisøren skulle brukt vaterpass.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ifølge henne skrek Landry noe slikt som : 'du er for sen', og en mannsstemme sa : 'du er en jævla løgner'. Hørselshallusinasjoner kalles det, sa Wardle. "Det er sånt du hører når du sniffer så mye kokain at hjernen begynner å dryppe ut av nesa på deg."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva