Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 10 sitater

Når det går riktig ille, vil man gjerne tro at det ikke kan bli enda verre, men det kan det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

De månedlige barnebidragene var på hele 20 000 mark som allerede var beskattet, og de skulle fordeles på flere hender. Et slikt ansvar er en utfordring. Man kan si at kjærligheten har sin pris, men er den verd det? Ja, i de korte øyeblikkene med lynglimt av lykke er den vel det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjærligheten har sin pris. En slik barneskare trenger store mengder mat og klær. Direktør Aatami Rymättylä var i retten dømt til å betale ubarmhjertige barnebidrag, som om det var hardthendt skjønnsligning det gjaldt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Er det et slags press eller noe sånt inni det batteriet, sånn at strømmen liksom blir klemt sammen til en liten klump, og så svulmer den opp igjen og blir flytende når den skal ut igjen...?"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Det er bikuber, ikke postkasser," prøvde Aatami seg.
"Å, så fryktelig, biene kan stikke folk når de kommer for å hente brevene sine. Sånt er veldig vanskelig for allergikere."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Aatami likte ikke å låne penger av en kvinne, men en fattig faen kan ikke være overfølsom.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I hui og hast fikk de tak i en ortodoks prest, en langhåret type med en blank dråpe under nesetippen som understreket hans dype fromhet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis bakrus kunne måles på Richters skala på samme måte som jordskjelv, ville Eevas tilstand kunne stå til sju eller kanskje åtte,

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Han lot det forfriskende vannet risle over den hardt medfarne skrotten sin. Trykket gjorde at noe som var mer følbart enn vanlig rusk, løsnet fra navlen og klirret idet det falt ned på gulvet i dusjen. Aatami bøyde seg. En mutter. Slik var mannens liv. Navlen på vakre arabiske kvinner prydes av glitrende edelstener, i en verkstedarbeiders hårete navle ligger en halvannen tommers rusten mutter sammen med annet rusk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Han hadde alltid vært glad i kvinner. Det hadde han en hel flokk av levende bevis på. Tre barn med sin forrige kone- Liisa på tretten, Tauno på elleve og Leena på ni. For fem år siden hadde også forholdet til en annen kvinne skaffet ham noen kjærlighetsfrukter, nemlig de viltre trillingene Anneli, Annikki og Aulikki. Dessuten hadde han Pekka på 25 som nå var grensevakt i Naruska oppe ved Salla. Kjærligheten har sin pris.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartin