Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Tærne pekte mot sofaen, og hælen stod til værs. Men det betydde jo ingenting for den som skulle dø, bare nå ikke doktoren syntes han var nødt til å rette på det, mens han ennå levde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han ville bare ha ro. Han var som en gutt som ventet pryl i skolen og ønsket at han kunne krype vekk i en stor, svart skog og gjemme seg der.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I bordskuffen fant han en saks og begynte nå å klippe kortene i stykker. Han klippet hvert eneste kort, godt og metodisk, i små trekantede biter i vanvittig iver. Men de femtito gav ham adskillig å gjøre, og han var ikke ferdig før morgensolen tittet inn av ruten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min hustru kan jo sitte der i min stue, tenkte han. Hun blir lykkelig der nå hun slipper å se meg.Hun kommer til å ta til seg igjen de ti barna. Så for henne behøver jeg ikke å være urolig. Hun kan skaffe seg alt hva hun behøver gjennom sitt eget arbeid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dermed gikk han. Men nå hadde hun fått vite det hun ønsket. Nå visste hun at denne mannen aldri ville bli i stand til å hjelpe henne ut av hennes sorg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han så virkelig forskremt ut, ja - det gjorde han. Og han sa straks at han ikke kunne finne seg i å ha en hustru som røkte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtBerit B Lie