Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 13 sitater

Velbefuckingkomme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det står HAPPY TIME med irriterende lyseblå skrift. Det går jo faen ikke. Man kan ikke skrive teater på ark hvor det står HAPPY TIME. Typisk Baders å ha en slik blokk liggende i utleiehuset sitt. Midt i tykkeste nazi- og incestbeltet fins en avskyelig hang til søthet, dette området har verdens verste nips. Telemann brekker seg og puster dypt noen ganger for å gjenfinne en slags balanse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

(..) Hva tenker du på, da? Jeg vet ikke. På alt mulig. På teater. Jeg tenker i grunnen mest på teater. Ser du aldri på meg og kler av meg litt med blikket hvis jeg for eksempel står på en litt sexy måte? Det tror jeg ikke. Hva med andre kvinner? Nei. Jeg tenker på teater. Hva med Nigella? Jeg har aldri tenkt på henne på den måten. Tuller du? Nei. Telemann, dette gjør meg urolig. Javel. God natt. Nå ble jeg bekymret.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Utenfor kan han høre Nina som ler og leker med Berthold og Sabine, en eller annen sommerlek, sikkert noe med å rulle på gresset, på nazigresset, tenker Telemann. Nazigress! Faen. Det er teater. Han må notere. Farer opp og noterer på en tilfeldig avis. NAZIGRESS! Med store bokstaver og utropstegn. Men han angrer, stryker over utropstegnet igjen. Det blir bare dumt med utropstegn. Da blir det ikke teater. Bare dumt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tysk, tysk, tysk, tysk, tysk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bader spiser bare egg fra høner som får se fjell med snø på. Javel. Schneeberger-egg. Ok. Synes du ikke det høres fint ut? Jo, det synes jeg da. Sympatisk? Absolutt. Skal vi ligge med hverandre? Ikke nå. En annen gang? Ja.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Legen sier at du fikk ett drypp. Ett drypp? Ja. Altså en midlertidig forstyrrelse av hjernens funksjon. Takk, jeg vet hva drypp er. Legen sier at det kan skje med hvem som helst under sterke påkjenninger. Ok. Du er visstnok fin igjen nå. Du kan bli med hjem. Men legen sier du bør slutte å røyke. Nei. Jo, det sier han. Man skal ikke høre på leger. Neida. Jeg er litt stolt av at jeg fikk et drypp. Ok. Drypp er teater. Jada.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Poenget med gaver, forsto Telemann, ligger i båndet de skaper mellom den som gir og den som får, og at gaver derfor ikke har noen egentlig verdi i seg selv.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

(en liten hund ble desverre skadet under arbeidet med denne boken, men den kom relativt raskt under behandling og har det etter forholdene godt).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Du burde gå mer på teater, Nina. Hva? Usikre mennesker har mye å lære av å gå på teater. Hva? Tyskland burde også gå på teater. Ærlig talt. Dere burde gå på teater begge to.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

MartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H Hoel