Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Nok en myk vind kom hviskende, og denne gangen hørte hun ikke ordene hun kjente dem i ryggraden.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Pomeroy kom bort med vaflene deres. De var varme og myke inni og akkurat passe sprø utenpå, og bærene var like søte som bestemor Alma dyrket i hagen. Lin tygde sakte slik at de skulle vare så lenge som mulig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han tok et skritt til siden, riktig så grasiøst for en fyr på hans størrelse, og viste dem inn i den varme kafeen hvor vaffelos fikk tennene til å løpe i vann. Innerst i rommet sto en lang disk som var overlesset av friske jordbær, bringebærsyltetøy, gyllen sirup og sukker. Bak disken sto vaffeljernene til varming i en langstrakt grue.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det viden kjent at en god kopp te hjelper mot ethvert besvær, særlig når det er melk i.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeter