Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

Jeg synes det er så flott at noen gjør noe som ingen hadde ventet. Bruker det de har i seg. Overrasker. Selv de man trodde ikke hadde noe i seg. Alle har jo noe i seg, ikke sant? Men ikke alle tør å ta det ut.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Drømmer var blitt født i dette huset. En av dem hadde vært å skrive. En bok. Bøker. Ikke bare historier og reportasjer for et magasin. Bøker, som mennesker hadde i fanget når de krøllet seg sammen i sofaen, bøker som var med på reise, som ble satt i bokhyllen, som andre tok ut igjen og leste, som ble diskutert og snakket om. Bøker om livet, om mennesker, om erfaringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du må fylle livet ditt med gleder. Det finnes nok av vonde og vanskelige ting i livet. Du må fylle på med gleder, små hverdagsgleder og store gleder. Det er gledene, latteren, samholdet, det å være der for hverandre og ha et fellesskap, det er det som løfter oss opp fra elendigheten.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

De fleste gjør vårt beste ut fra de forutsetninger vi har. Men det er ikke alltid godt nok. Og hvis man neglisjerer sitt barn fordi man er så nedtynget av egne problemer, så må man innrømme det. så voksen må man være.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det var noe med disse håndskrevne brevene, disse personlige hilsnene og beretningene skrevet med sirlig håndskrift, som fremdeles fantes et helt liv etterpå, i motsetning til våre meldinger og e - poster, som blir slettet eller forsvinner i et hav av annen informasjon.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Arbeidet og situasjonen knyttet bånd mellom oss, ikke de harde og stramme som føles ubehagelige og hemmende, ikke de løse som skal være enkle å få opp igjen, men fine sløyfer som man ikke har lyst til å dra ut igjen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth