Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Varmt, skyet vær.Jeg tar utstyret mitt ut av bilen og setter sammen sykkelen. På terrassene står turister og innbyggere og ser på. Ikke-sykkelryttere. Tomheten i livet deres sjokkerer meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle mennesker har til enhver tid rådighet over en kort heftig dødskamp som ikke gjør vondt og som varer i tolv sekunder. Det er den dyriske spurten. Av alt som holder rytteren tilbake i de tolv sekundene for å oppnå lysets hastighet, er det ingen smerte. Spurt er raseri.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det å tåle å tape er en foraktelig utflukt, en fornærmelse av sportsånden. Den som tåler å tape, bør utelukkes fra å drive sport.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ingenting hvisler så deilig som hull i dekket til en konkurrent.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Helge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarte