Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 13 sitater

På havet er det ingen grenser, ingenting som sperrer. Havet er ubegrenset. Oseanfølelsen må dreie seg om at man får kontakt med det ubegrensede.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Alt blir en vane her i verden. Også det å styre en norsk titusentonner over Kinahavet gjennom en supertaifun blir en vane. Det er som å kjøre berg-og-dal-bane gjennom kjempesjøene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du er så underlig en skapning at du kunne vært med i en roman av Knut Hamsun, hvis han hadde skrevet pornografiske bøker

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stol aldri på et klesplagg med trykk-knapper!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Der gjorde du en feil, Skramstad. Når du har hatt en alvorlig samtale med en mann, skal du aldri spørre ham om en tjeneste"

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Halvor må flire der han står og strever bak rattet så musklene i overarmene hans blir ømme. Her bakser Tomar i ville sjøer på det opprørte havet, mens kaptein Nilsen står og småpludrer som om han skulle vært i teselskap hjemme på vestkanten i Oslo. Det er merkelig, samtidig som det er velsigna beroligende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det finnes doktorer som påstår at man dauer av å røyke. Sjøl dauer jeg hvis jeg ikke får røyke.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I det første telegrammet til meg fra Sverige skrev han at han hadde blitt skadet i setemuskulaturen. Det er så innmari typisk Berti å bli skutt i ræva når han først går i krigen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skammer meg ikke over å være Skogsmatrosen. En mann kommer fra der man kommer fra, og jeg er en østerdøl. født der Rena møter Glomma.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Nå graver´m grøfter igjen, sier han. Det er alt Oslo kommune bryr seg om, spa opp alle gatene annenhvert år og kreve inn ulike skatter.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg Ristvedt