Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Damen i resepsjonen heter Chloe. Hun har høy panne, gjort enda høyere med hestehalen, som er knyttet så stramt at den drar ansiktshuden hennes bakover og får henne til å se ut som en siamesisk katt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Håret mitt er mer krøllete enn det pleier å være. Det er fortsatt det blondeste av det blonde. Det ser ut som en gigantisk bomullsdott.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Selv om vi aldri går i kirken, forsøker hun å få meg til å tro på Gud. Hun sier at jeg bare behøver å ha tro på størrelse med et sennepsfrø. Dette virker fornuftig, gjennomførbart, så i om lag en time er jeg kristen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KOdd HebækDemeterHilde VrangsagenAmanda ABertyCarine OlsrødAlice NordliLisbeth Marie UvaagTheaAnniken RøilPiippokattaRandiLailaReadninggirl30LilleviTuridmajaTanteMamieTone HRolf IngemundsenVannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAgnete M. HafskjoldHanneReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågRonnyAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis Vold