Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

Glatt hår er sofistikert. Det gir en aura av orden og ro. Krøllete hår antyder et frynsete sinn, som om eieren befinner seg i en konstant tilstand av elektrisk sjokk. Pluss at det er vanskeligere å stelle det, uansett hva og hvor mye du gnir inn i det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er litt nifst, tanken på alt som finnes der ute, alle disse mikrobene og bakteriene, eksotiske virus, sjeldne og dødelige influensavarianter, som alle sammen bare ligger på lur og ser tiden an, og venter på det rette øyeblikket til å gjøre sitt nærvær kjent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

John hadde forståelse for at Amber følte at vekten var det eneste hun hadde kontroll over. Verden var et stort og skremmende sted, især for unge jenter i ferd med å bli kvinner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helsesøsteren på skolen, Rita Hensen, som han hadde rådført seg med da Amber hadde gått faretruende ned mange kilo, hadde sagt at spiseforstyrrelser nesten var umulige å behandle før pasienten selv var klar for å gjøre noe med det, og selv da var det antagelig noe hun måtte slite med resten av livet. Det hadde ingen hensikt å kjefte. Samfunnet haddde allerede gjort en effektiv jobb med å få jenter til å tro at idealkvinnen så ut som en gutt i førpuberteten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvorfor følte alle en slik trang til å se ut og høres ut nøyaktig som alle andre? Hvorfor strevde alle så voldsomt for å være en annen? Var de så misfornøyd med den de egentlig var?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skulle ikke bestemødre egentlig være myke og snille? Skulle de ikke egentlig ønske en velkommen hjem med åpne armer og nystekte boller?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han lurte på hvordan det føltes å ha silikonbryster og kollagensvulmende lepper. Han lurte på hvorfor kvinner gjorde sånne fryktelige ting med seg selv, hvorfor de var så villige, ivrige til og med, til å forvandle seg selv til levende tegneseriefigurer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun orket ikke synet av metallkulene som stakk opp fra midten av tungen hennes. Det så vondt ut. Og var hun ikke bekymret for infeksjoner? Hadde hun ingen foreldre? Sandy undertrykte et nytt sukk. Hun var heldig som ikke hadde barn som fant det for godt å vansire seg selv med ulike piercinger og tatoveringer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHilda