Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Forpliktelse fascinerer meg. Jeg har uskilte foreldre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sakte, men sikkert er det blitt lenger og lenger mellom hver fortrolige samtale. Jeg pleide aldri å svikte vennene mine før, men nå gjør jeg det hele tida, og jeg tenker at jeg har rett til det. Siden jeg er blitt forelska.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men han var skuffa, og jeg hadde dårlig samvittighet. Det har jeg fortsatt. Egentlig synes jeg ikke at venner skal gi hverandre dårlig samvittighet, og Knut gjør ikke det heller, det klarer jeg helt fint selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I en verden hvor man bor langt hjemmefra, uten kjæreste, er det vennene som utgjør tryggheten. Hvis man er heldig å ha noen, er det de som gir den lille stabiliteten fra dag til dag. De er faste referansepunkter som gjør at man ikke blir altfor svimmel av det faktum at jorda både går rundt sola og spinner rundt sin egen akse samtidig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kanskje må man brytes ned til man er så svak at man virkelig trenger den andre. Kanskje er det først da man kan elske. Når kjærligheten er mer enn en hyggelig bonus på toppen av alt annet som er bra. Når det er noe man virkelig trenger for å klare seg. Kjærlighet må være mer enn et overskuddsprodukt. Hvis man ikke virkelig trenger noen andre enn seg selv, kan man heller ikke elske noen annen enn seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim