Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

I krigen er døden alltid til stede, selv når livet begynner. For krigen tar liv også med andre midler enn kuler og bomber. Den stjeler livskraft, raserer planer, knuser hjerter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det eneste hun egentlig kunne vite, var at i en krig der man hele tiden hadde balansert hårfint mellom rett og galt, liv og død, oppbygging og nedrivning, kunne man havne på gal side før man rakk å blunke.
Og noen ganger måtte man bare innse at svarene ikke var klare, at det ikke fantes noen fasit.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Å bli overvunnet er ikke å falle.
Å bli overvunnet er å ikke reise seg igjen.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det var jo ikke egentlig deres valg. Tilgangen til prevensjon var ennå begrenset, selv I Kabul. Noen hadde aldri hørt om det, andre visste ikke hvordan det fungerte, en del mente at det ikke var riktig, for alle barn måtte tas imot som gaver fra Allah. Det hjalp dessuten ikke alltid å informere kvinnene om familieplanlegging, for til syvende og sist var det jo mennene som bestemte over slikt. Innimellom syntes hun at kvinnene nesten ble behandlet som maskiner, de bare fødte og fødte og fødte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du samlet tårene til afghanske kvinner gjennom alle krigene, ville det blitt et hav.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En kunnskapsrik fiende er bedre enn en uvitende venn

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

RandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBeathe SolbergBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  Skage