Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Hva er det verste som kan skje? Roger hadde alltid tenkt at det var et dumt spørsmål. Hadde du problemer med å forestille deg hvor ille det kunne bli, betydde det bare at du hadde dårlig fantasi.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle i rommet merket at Fiona Strauss var tilbakeholden. Hun var en berømt menneskerettighetsadvokat og var den første man tenkte på i saker som denne. Hun var så berømt at Rohinkas første tanke, da han kom inn i det store kontoret hennes og fikk se henne, var at hun allerede kjente henne - en bivirkning av at utseende hennes var så kjent. Hun kunne sammenligne det med å se Mel Gipson på gata og vinke til ham fordi man trodde han måtte være en gammel venn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var et muslimsk liv verdt det samme som et kristent eller jødisk liv? Betydde et dødt muslimsk barn like mye som en død jøde i verdensordenen? Var en muslimsk død verdt like mye oppmerksomhet som en kristens død?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Patrick syntes synd på vedkommende, men kjente også et øyeblikks forvirring - hvorfor ville noen i et så rikt land velge å sykle?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den som står for bekymringen, opplever det som en form for kjærlighet, mens den som er bekymringens objekt, opplever det som en form for kontroll.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde Mjelva