Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Jeg snudde meg og så på Oletta: Hvert sting hun sydde var så lite at det ble usynlig når hun strammet tråden. Jeg lurte på hvorfor ikke Gud kunne gjøre det samme - hvorfor kunne han ikke reparere ting når det var nødvendig? Så vidt jeg kunne forstå, hadde Gud bare plassert oss her, og så måtte vi finne ut alt selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fru Odell sa en gang at Gud holdt sin hånd over oss. Men hvis det var sant, hvorfor lot han vonde ting skje da? Det het seg at han var allmektig. Folk ba til ham, bygde kirker til hans ære og vendte seg til ham når de hadde det vanskelig. Hvorfor tok han ikke bryet med å se på hva som skjedde nå, og ordne opp for folk?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergDemeterBerit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikPiippokattaMarenMarianne AugustaritaolineIngvild S