Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Veistandarden er preget av både lite penger i statskassa og mye nedbør i deler av året. Vi passerer flere strekninger med veiarbeid. Der myldrer det av menn i blå, like arbeidsklær og med kalotter på hodet.
"Chinese prisoners", sier Hazerat og forteller at Tadsjikistan henter billig arbeidskraft fra fengslene i Kina, som er nabolandet i øst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Timur Lenk er kjent for sin hensynsløse og brutale krigføring. Han gjenerobret store deler av mongolenes rike på kort tid, og imperiet hans strakte seg fra Middelhavet til Kinas grenser. Bare i Nord-India ble fem millioner drept under hans hærtokt, og man har beregnet at han var ansvarlig for at så mange som 17 millioner mennesker døde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild Rosslund