Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

"Dette var en gang Mazama, måtte jeg stadig minne meg selv på. Dette var en gang et fjell som ruvet 3657 meter till værs og så fikk hjertet sitt revet ut. Dette var en gang en ødemark av lava og pimpstein og aske. Dette var en gang en tom skål som det tok hundrevis av år å fylle. Men uansett hvor hardt jeg prøvde, klarte jeg ikke å se noe av dette for mitt indre øye. Ikke fjellet, ikke ødemarken, ikke den tomme skålen. De var ganske enkelt ikke der lenger. Det var bare stillheten og tausheten i dette vannet: det som et fjell og en ødemark og en tom skål forandret seg til etter at helbredelsen begynte. "

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var himmelfallen over at alt jeg trengte for å overleve, kunne bæres på ryggen min. Og, enda mer overraskende, at jeg faktisk klarte å bære det. At jeg kunne bære det som ikke var til å bære.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie