Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

En smadret by strakte seg så langt øyet kunne se, og ruinhaugene var like høye som annen etasje i de bygningene som fortsatt sto. Det var vanskelig å fatte at dette en gang var et sted der folk leste aviser, bakte kaker og tenkte på hvilke bilder de skulle henge på stueveggen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi snakker så sjelden om de tingene som betyr noe. Vi går bare rundt grøten. Jeg tror det har noe med tidsånden å gjøre. En etterdønning fra viktoriatiden. Eller fra for mange kriger. Jeg vet ikke. Hvis fremtiden kan være noe, håper jeg den blir et sted der folk kan snakke om det som betyr noe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Smerten er bare ens egen, og blir ikke dempet av et lidelsens demokrati.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røilritaoline