Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 5 av 5 sitater

Jorden er omtrent 4,54 milliarder år gammel. Du skal være her i 80 av disse årene hvis du er heldig. Du utgjør en så forsvinnende liten del av jordens samlede historie at når du først er her, burde du virkelig gjøre det beste ut av det. Tiden du har på denne planeten, er ikke en gang synlig for det blotte øye på en tidslinje som er tre meter lang. Hva i all verden er vitsen med å la være å gå for drømmen?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Du får kanskje til og med kritikk. Ta det som et godt tegn. Hvis noen mener noe om deg, har du turt å gjøre noe ikke alle tør.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvis dere har anledning, så la dem snakke om seg selv og skryte av seg selv. Få dem, med gode spørsmål, til å snakke om hvor godt miljø de har i konsernet, og deres siste suksesser Da vil de ubevisst like dere. Mennesker liker de som legger til rett for at man skal kunne snakke om seg selv Vi gjør butikk med folk vi liker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det du er vant til, blir mindre følelsesmessig utfordrende

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis du oppfører deg som en dass, vil du mest sannsynlig også føle deg som en dass.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T