Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 21 sitater

Gud dummet seg ut da han skapte mennene, men kvinnene , dem fikk han til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Anger er en bortkastet følelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hemingway sier at det ikke er noen som helst mening i moderne krigføring - menn dør som fluer helt uten grunn..

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Your home is within you, you carry your place in the world.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Du kommer alltid til å måtte slåss mot noen og noe. Velg både dine kamper og dine venner med omhu. Livet er kort, og tro meg, det går fryktelig fort. Ikke kast bort tiden folk som tapper deg for på energi, Em - omgi deg med folk som gir deg styrke. Ikke la idioter bestemme over deg. Vær sterk. Kjemp. Ikke la dem krysse dine egne grenser. Hvis du er sterk i hjertet og sjelen, vinner du hver eneste gang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hvis du snubler og faller, må du reise deg opp igjen. Hvis du faller igjen, så reis deg opp og se skjebnen i øynene. Hver eneste gang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Stopp og lytt til deg selv. Du har alle svarene inni deg. Ta en avgjørelse, og gjør det nødvendig. Det spiller egentlig ingen rolle om du har gjort et perfekt valg. Bare du tar et valg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livet kan være både vakkert og Fryktelig - ofte er det begge deler på en gang. Når det er fryktelig, er det godt å tenke på at ting forandrer seg. Det kommer til å gå over. Tenk på alle mulighetene som ligger foran deg - og velg det som er godt og vakkert.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du har kommet til et av de øyeblikkene i livet hvor du føler at du står ved et veiskille må du stoppe og tenke deg om. Forandringer er det eneste du kan helt sikker på i livet. Selv om vi liker å klamre oss til det kjente , er alt i forandring.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneHarald KSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo Rye