Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Det er greit å bli beundret i små doser, selv av en man ikke finner det verd å sammenligne seg med, men når det går over i fotfølging, blir det fort for mye for den eldste. Det blir som om du skulle ha en venninne som sjelden bidrar med noe interessant, men som er intenst opptatt av å snakke deg etter munnen, kle seg mest mulig som deg, spise det samme som deg, og som mangler enhver respekt for privatlivets fred. Opplever du i tillegg at dem du søker råd hos, kun synes det er søtt, og mener du må sette pris på interessen, kan det vel hende det koker ekstra fort over for deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En god del av grunnlaget legges allerede mens den eldste er enebarn, da forskning viser at barn med trygg tilknytning oftere har et godt søskenforhold enn barn med mer utrygg tilknytning. Noe av årsaken er at mange utrygt tilknyttede barn har behov for mye bekreftelse fra de voksne, og kan være svært opptatt av å være nær foreldrene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol Skipnes