Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 15 sitater

Det er bare å innse det åpenbare, de fleste kvinner har ikke bruk for oss menn: En liten eske med sjokolade kan fint erstatte orgasmen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men man kan ikke leve på det usagte. Spørsmålene som aldri ble stilt, ordene som aldri ble sagt, lå strødd utover gulvet som glasskår. Etter noen år gjorde hvert skritt vondt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Livet dytter oss rett fram, og det er ingen rasteplasser å ta en pause på underveis, ingen rundkjøringer der vi kan snu og dra tilbake.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men han tilhørte den mennesketypen som ville fått gnagsår i kjeften om han hadde sagt et vennlig ord eller gitt en kompliment.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å være alene, det betyr også å aldri bekymre seg for noen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Selv er jeg en vantro, og det er jeg stolt av. Hvorvidt folk tror eller ikke tror, får være deres eget problem. Hver og en må gjøre som best en kan med livet, med døden, med spørsmål uten svar og tvil uten valg. Men ingen skal komme her og fortelle meg hva jeg skal tro på og hva jeg skal gjøre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For det andre kan jeg ingenting om ungdommer, med god grunn, men jeg er redd de fungerer på samme måte som med kattunger og hundevalper: kommer du i skade for å stryke dem ên gang bak ørene, tar det ikke lange stunden før de pisser i krokene og slenger seg på sofaen. Skal ikke ha noe av det her, jeg vil ha ro og fred.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er et veldig dårlig tegn om man glemmer å kneppe igjen smekken etter å ha slått lens, men det er verre om man glemmer å kneppe den opp først

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hender i blant at jeg feller en liten tåre. Det er minnenes inkontinens, sentimental sengevæting.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal man reise langt, er det best ikke å ha for mye å drasse på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken Røil