Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 11 sitater

Hjelpen må være lett tilgjengelig for dem som tenker på å begå overgrep. Slik kan man ta problemet ved roten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ettersom jeg mener at dagens rettssystem mislykkes både i å dømmeog i å rehabilitere seksuelle overgripere, er det -dersom man skal oppnå endring - avgjørende å betrakte pedofiliproblemetmed blikket til dem som har viet sitt liv til å forske på det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Taushet og fornektelse er nøyaktig de kreftene alle pedofile setter sin lit til, slik at deres sanne motiver kan forbli skjult.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Han spøkte endatl med at å få samlet hele familien i helgene, om det så bare var for å dra til svømmebassenget i Forty - fifth Street, var som å prøve å få en flokk aper til å sette seg ned og drikke te med hverandre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Da jeg hoppet og spratt avgårde, hørte jeg Peter si: "Jeg elsker det der. Når barn hopper og spretter. Det mest uskyldige, bekymringsløse man kan gjøre, er å hoppe og sprette"

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Barn forstår avstanden mellom voksne og seg selv på samme måte som hunder forstår at de er annerledes enn mennesker, og selv om voksne kan leke barneleker, er denne følelsen av at man ikke er like, alltid der.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi må leve ett sekund for hvert sekund vi dør!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Pedofile er mesterlige bedragere,ettersom de også utmerker seg i selvbedrag-de lurer seg selv til å tro at det de gjør ikke er skadelig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hør her,ikke gå ut fra at våre liv betyr noe mer enn solen når den går opp og ned.Ikke gå ut fra at den kommer til å gjøre det bestandig,det kan ingen vite.Jeg våkner ikke om morgenen og forventer at solen skal stå opp,men når den gjør det,tar jeg det som en gave.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

-Du lovet,akkurat som jeg lovet deg noe,og jeg stilte opp da DU hadde bursdag,ikke sant?Enda jeg bare var åtte.Vet du hva det betyr?At du er en BARNEMISBRUKER.Barnemisbruker,barnemisbruker, barnemisbruker.Peter stakk fingrene i ørene,og da jeg forsøkte å røske dem ut,slo han meg i ansiktet slik at det sprutet blod utover hele dashbordet og T-skjorten min.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ester SHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy Englund