Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Det siste året ble morfar sutrete. "Verden var bedre før," sa han. Men mormor så lenge på ham, og så sa hun mildt: "Verden er nok den samme. Det er du som var bedre før."
Og morfar leste forarget videre i avisen sin, og utenfor vinduet sprang rosenbusken også denne våren ut i blomst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man må stille seg selv spørsmål: Hva tror jeg på? Hva tror jeg er det riktige valget i nettopp dette tilfellet. Å forsøke å leve sitt liv etter religiøse eller økologiske idealer er stort og beundringsverdig. Men det fratar oss ikke ansvaret for hver dag og hver stund å fatte våre egne beslutninger ut fra egen erfaring og eget liv. Det er å være menneske. Å velge.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vokste opp i den tro at alle eldre mennesker var kloke av erfaring, men, sukk mitt hjerte, så feil jeg tok. Det finnes så mange gamle som gjennom kjøkkenvinduet omhyggelig passer på at ingen skrår over tomten deres mens de vasker ren enda en tom melkekartong til den enorme samlingen av "sånt som kan være bra å ha".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLars MæhlumBeathe SolbergEivind  VaksvikKarin BergStig TIvar SandKirsten LundMettekntschjrldLinda NyrudHanne Kvernmo RyeTonje SivertsenBenedicteJan Arne NygaardGrete AastorpGladleserCeciliePiippokattaAkima MontgomeryTine SundalConnieEgil StangelandHelge-Mikal HartvedtMarit HøvdeMonica  SkybakmoenIngunn SStine SevilhaugPia Lise SelnesCarine OlsrødDolly Duckingar hThomas Heie H.IngebjørgV. HulbackMorten BolstadKaren Lovise NordhagensomniferumKarin  Jensengretemor