Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Jeg vet så inderlig vel at hverdagene er livet. Men jeg vet ikke hvor mange eller få av dem jeg har. Jeg vet bare at jeg har dem og at de er begrensede. Jeg vet at det bare er jeg som kan leve mitt liv og bare jeg vet hva som er viktig i det livet og hva som gjør meg lykkelig. Akkurat nå er den beste tiden i livet mitt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å lese om at jenter og kvinner kan, gir styrke. Jeg har mye å takke Karin Sveen, Bjørg Vik, Tove Nilsen, Liv Køltzow og også Vigdis Hjorth for. De viste meg den friheten det gir å stå på egne ben.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det å bli voksen innebærer for oss alle å miste noen illusjoner. Men jeg har lovet meg selv at barna mine skal være mye eldre enn ti år før det skjer og før de må tenke sjæl.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollHarald KElisabeth SveeOleBård StøreDagfinn JakobsenTove Obrestad WøienDemeterLinda Therese BjerkanFrode Øglænd  MalminMarianne  SkageCathrine PedersenTor-Arne JensenGro Anita MyrvangTrude JensenDaffy EnglundSigrid NygaardToneHilde Merete GjessingFrisk NordvestDressmyshelfTine SundalGrete AastorpSynnøve H HoelKaramasov11John LarsenMorten BolstadIngeborg GEster SBerit RBjørg RistvedtBenedikteAkima MontgomeryVioleta JakobsenStig Tingar hSol