Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Lensmannen kom aldri til et taterfølge med gode nyheter, han bar bestandig ulykke og lidelse med seg i den svarte veska si.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du skjønner, ei taterkvinne nøyer seg ikke med bittesmå ringer i øra. Store og tunge saker må det være.
Dette syntes ungene mine var stor stas når de satt på fanget og lekte. Og det de lekte med, var nettopp øreringene. De slet og hang i de store ringene så blodet sprutet, og dermed rev de opp hele hullet, slik at jeg måtte stikke oppatt for å få feste til ringene. Men en stund etter var dette hullet også ødelagt, og nå har jeg bare tre-fire tapper i hvert øre. Slik minnes jeg min mors ører også.
Men moro var det, så lenge øra holdt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaritaolineNicolai Alexander StyveHarald KLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenKirsten LundBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenThomas KihlmanTor-Arne JensenAnniken LOle Jacob OddenesAnette SRavnStig TMalinn Hjortland