Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

det er bedre å leve med et blødende hjerte enn et kaldt og frosset.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Og jo da, jeg forstår. Jeg har fått en hardt strammende flette av mamma, og en irettesettelse. Men i all hemmelighet har hun fått noe tilbake. Og det vet hun ikke noe om. For idet hun holder rundt haken min på den måten, så sender jeg ut alt hatet jeg har. For meg selv, i min egen stillhet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
  • Hvis du hadde forstått hva som er galt, så hadde du ikke spurt. Og siden du spør, så forstår du ikke hva som er galt. Og da er det ingen vits.
Godt sagt! (5) Varsle Svar

Så skal vi sove middag. Og selv hvis vi ikke sover, så skal vi ligge der. Stille i sengene våre. Hvile i hvertfall. Jeg synes jeg begynner å bli for stor til å sove middag. Men det tør jeg selvsagt ikke å si. I stedet ligger jeg hører på mammas knatrende skrivemaskin. Hun røyker og skriver, og musikken spiller der ute i stuen. Jeg har en horisont i kroppen. En lengsel. Som jeg ikke vet hva betyr, men den vokser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie