Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 8 av 8 sitater

(...) jeg savnet henne så forferdelig, i et øyeblikk gikk det opp for meg at hun var borte, jeg skulle aldri få se henne mer, og det tok pusten fra meg (...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Unge mennesker tar seg ofte veldig nær av bagateller, erfaringen har ennå ikke lært dem å skille mellom små og store ting.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dessuten var forholdet mitt til Frelseren på samme plan som forholdet til Sigmar, vi var ikke skilt formelt sett, men hadde lite med hverandre å gjøre.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

For den som elsker penger, får aldri nok av dem, og den som elsker rikdom, har ikke noe gagn av den.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den som alltid holder øye med vinden sår ikke, og den som alltid holder øye med skyene høster ikke. Kvinner skal ikke la vinden holde seg igjen lenger.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hvis man forsvinner inn i ensomheten, kommer man ikke ut igjen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det spørres aldri etter dem som taper kampen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjærligheten er en reise uten mål og mening.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud