Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 6 av 6 sitater

som forfatter ønsker jeg å fortelle gode historier, å fjetre leserene. De skal få en time out fra sitt eget liv for en stund. Det kan være en stor lykke å oppleve andres liv gjennom å lese en roman. Leselykke handler om å være så til stede inni en roman at hele verden rundt deg forsvinner.
(Anne B. Ragde)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tror sterkt på at kunst og kreative aktiviteter kan fungere som en slags terapi. Der er et område det bør forskes mye mer på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du må en realistisk forestilling. Det er helt vanlig å feile noen ganger. Og det er ikke så lurt å tenke at du skal feile minst mulig. Da hindrer du utvikling. Feiler du, kan du lære noe som gjør at du kommer videre. Eller du kan havne et annet stedd, som gir et nytt perspektiv på problemet du arbeider med.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En kreativ prosess består blant annet i å ta en risiko.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok skal være en forundringspakke. Når du pakker opp, skal du finne noe du ikke har sett før. Det skal være noe rart og interessant der, noe du ikke har drømt om. Noe som kan forandre verden.
(Jan Kjærstad)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kreativitet er et tankeproduk med to kvaliteter: det skal ha orginalitet /nyhet i seg, samt nytteverdi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeKirsten LundStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadKjersti SAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHarald KHilde VrangsagenqweeksilberFarfalleBerit B LieBenedikteAnniken RøilMarianne NordeideIngvild STorill RevheimGunillaLeseaase