Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

Og vi var enige om at hvis vi hadde det vondere enn alle andre når vi hadde det vondt, så var det prisen vi betalte for å ha det bedre enn alle andre når vi hadde det godt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kjærlighet kaller noen det. Dette forslitte ordet som skal dekke over alle de gledesløst utspekulerte måtene som mennesker pusler om sitt kjønnsliv på. De kommer likevel nærmere sannheten de som kaller det synd og hor. De vet ihvertfall at en mann og en kvinne kan hente en styrke og en lykke hos hverandre som er en levende trussel både mot samfunnet og mot religionen.

Vi ti fant noe av den styrken og den lykken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
  • og under innflytelse av alkohol har tiltaltes melankoli ofte slått over i grenseløs selvovervurdering -
Godt sagt! (5) Varsle Svar

Fan at folk ikke har telefon

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol