Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Ensomhet finnes i to grunnvarianter. Når den er et resultat av et ønske om isolasjon, er ensomheten en dør som vi lukker ut mot verden. Når verden derimot avviser oss, er ensomheten en åpen dør som står ubrukt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var et stort hus. Det var blitt bygd i 1910 av en immigrant fra Philadelphia som hadde tjent en formue på enten kremost eller gelignitt. Jeg husker aldri hva det var. Gelignitt er et høyeksplosiv som består av en gelatinert masse av nitroglyserin med cellulosenitrat i. I det første tiåret av forrige århundre kalte de det gelatindynamitt, og da var det svært så populært i kretser der de var spesielt interessert i å sprenge ting. Kremost er kremost. Det smaker herlig i et stort antall retter, men det er sjelden det eksploderer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenJarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth