Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 9 av 9 sitater

Jeg liker å gå rundt i bokhandlene og kjenne på bøkene. Stryke dem, lukte, bla, og av og til - klemme dem inntil kinnene mine. Før jeg rødmer og blir flau og umiddelbart legger dem fra meg. På samme måte går jeg rundt på bibliotekene, men uten å klemme dem, bokstavelig, mot ansiktet. Man vet liksom aldri hvor disse bøkene har befunnet seg. . .

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøker er vakkert. Ordene på innsiden. Fargene, formene og fasongene på utsiden. (Bjørn Skomakerstuen)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bokryggpoesi går sine egne veier og er ikke så lettstyrt som man muligens skulle tro. (Øydis Lunde Fjørtoft)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I believe that words came about so we could create stories and share themand we wrote them Down so we could experience them again and again. (Cecilia Samartin)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det å skrive bokryggpoesi er en på mange gode måter takknemlig og ikke minst inspirerende måte å skrive poesi på. De gode setningene er allerede skrevet av noen. Man skal bare sette dem sammen til noe om mulig enda bedre. (Ruben Eliassen)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å lese er å forlate virkeligheten og hengi seg til en ny virkelighet - den mellom to permer. Å lese er å la seg fange. Å la seg begeistre. Å gi seg hen til forfatterens lek med ord og tanker. Å bli ett med romanen. Som en kjærlighetserklæring. Å la seg sjarmere og forføre. En bok er ikke så stor. Men den er magisk. I all sin enkelhet fanger bokryggpoesien opp noe av denne magien. (Tom Egeland)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Som forfatter skaper jeg mennesker som ikke finnes og gir dem liv som aldri har levd. Jeg skaper mennesker som tilbringer sitt fiktive liv i tenkte verdener som bare eksisterer i min og din fantasi. Å være forfatter er å forføre. Å lokke leseren inn i et univers som, på magisk vis, blir virkelig. I dette universet er forfatteren likesom en allmektig guddom som hersker over alt som har skjedd og skjer og vil komme til å skje. (Tom Egeland)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Papirbøker,derimot, rommer den ubestemmelig magien. Slik en god bokhandel er en magisk butikk. Da jeg var barn, var det lekebutikken som fylte magen min med tusen forventningsfulle sommerfugler. Nå er det bokhandelen. Jeg kan vandre inn om morgenen og tumle ut, stakkåndet og susete i hodet, sent på ettermiddagen. En ekte bokhandel bugner av bøker. Bøker du har hørt om. Bøker du aldri har hørt om. Bøker du blir glad for å oppdage. Lukten alene forteller deg at du er i en ekte bokhandel. Duften av papirstøv. Den skarpe aromaen av fargene på nytrykte omslag. Meter på meter med hyller fulle av de vakreste bokrygger. (Tom Egeland)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Boksamlingen din sier noe om deg. (Tom Egeland)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudritaolineHarald AndersenSimen "Boktimmy" IngemundsenAnne ØverkilHildeE .Julie StensethKristin F. JørgensenLesevimsaJorund KorbiGunillaLars MæhlumEileen BørresenPer HellemGroTrude OmaTonesen81Mari Nordø LommelunBjørn SturødAnne-Stine Ruud HusevågKjersti SBeathe SolbergSiv RønstadfornixGitte FurusethBertyMonaBLBrit HonningsvågLibraritas vKristinBerit RGrete AmundsenHeidiIngunn ØvrebøJan-Olav SelforsBjørn BakkenBenedikteSverre HoemAtmanTanteMamie