Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 3 av 3 sitater

Her er jeg, som konkurrerer med verdens damer om Balder Det minste jeg burde hatt, nå som jeg nærmer meg femti, var et nytt designbaderom og ny, lekker badekåpe som ville gjort meg mindre realistisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har egentlig ikke anlegg for sjalusi. Kvinner rundt meg er sjalu. For eksempel er min egen mor Greta evig sjalu på meg. Hun har aldri godtatt at jeg er yngre enn henne. Med fryd påstår hun at jeg snart vil gå forbi henne, nå som jeg nærmer meg femti. Jeg har i grunnen alltid følt meg eldre enn henne. Nå begynner jeg snart å se sånn ut også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En krydret,søtlig parfyme slår imot meg i entrèen. Døren står ulåst på grunn av snekkeren og fordi vi ofte ikke låser. Hvem som helst kan bare gå inn. denne bagasjen har jeg aldri sett før. Noen bruker vår entrè til oppbevaring av sine kofferter. Eller så har noen begynt å flytte inn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ester SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalinG LNikkaDaffy Englund