Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 2 av 2 sitater

Vi har støttet og hjulpet hverandre til å være de vi er, til å være oss selv. Du har sett meg, og dermed har jeg våget å gjøre alt jeg har gjort. Det er lett å undervurdere betydningen av å bli sett. Vi er ikke klar over at et blikk kan få innflytelse på et helt liv. Oftest forstår vi det først når dette blikket er sluknet. Da opplever vi at støtten er borte, og vi står skjelvende tilbake.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva har vi gjort med all vår tid? Tretti år har passert, og vi er blitt eldre. Ikke alt er blitt som vi hadde håpet. Vi har innsett at vi ikke kan forandre verden, og vår måte å betrakte verden på, er blitt en annen. Det er ikke mye vi har utrettet av det vi har drømt om, men vi har forsøkt å gjøre som best vi kan. Småting. Våre liv er som små stjålne øyeblikk i den store sammenhengen, i universets gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngunnBård StøreAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsa